Verhuur steigers

Elke dag verhuren wij de beste bouwmaterialen voor grote of kleine projecten

In de loop der jaren is onze verhuurvloot flink uitgebreid. Wij verhuren steigermaterieel, zowel tube-lock steiger als Layher systeemsteiger (all-round en Blitz) en voor de kleinere klus uiteraard aluminium rolsteiger (Layher).

Tevens verhuren wij diverse ander materieel, zoals randbeveiliging, containers, units, schaftwagens, bouwliften, hoogwerkers, klimmaterieel, bouwmachines, elektrisch (hand) gereedschap, aggregaten, compressoren en ondersteuningsmaterieel.

Er is nog veel meer...

Wij verhuren diverse ander materieel, zoals randbeveiliging, containers, units, schaftwagens, bouwliften, hoogwerkers, klimmaterieel, bouwmachines, elektrisch (hand) gereedschap, aggregaten, compressoren en ondersteuningsmaterieel.

Transport

Het gehuurde materieel kunnen wij desgewenst op de bouwplaats leveren en ophalen. Wij hebben de beschikking over 2 vrachtwagens (met aanhanger) met beiden een (42/tons)laadkraan. Daarnaast kunnen wij met een kleine bakwagen of bus ook klein materieel bezorgen.

Montage en Demontage

Wij kunnen voor u ook de montage en demontage van steigers en liften verzorgen. Wij hebben een aantal steigerbouwers en monteurs in dienst en werken tevens samen met erkende steigerbouwers.

Offerte aanvragen

Geef hieronder zo gedetailleerd als mogelijk uw wensen door. Wij zullen spoedig met een advies komen. Bij vragen nemen we contact op. U kan ook direct met ons bellen: 0162-430430