Over BWZ Verhuur

Elke dag verhuren wij de beste bouwmaterialen voor grote of kleine projecten

In de loop der jaren is onze verhuurvloot flink uitgebreid. Wij verhuren steigermaterieel, zowel tube-lock steiger als Layher systeemsteiger (all-round en Blitz) en voor de kleinere klus uiteraard aluminium rolsteiger (Layher).

Tevens verhuren wij diverse ander materieel, zoals randbeveiliging, containers, units, schaftwagens, bouwliften, hoogwerkers, klimmaterieel, bouwmachines, elektrisch (hand) gereedschap, aggregaten, compressoren en ondersteuningsmaterieel.

Bouwservice sinds 1995

BWZ VERHUUR B.V.is opgericht op 1 april 1995 onder de naam Bouwservice De Waard en van Zon. In de markt werd de naam als snel afgekort tot BWZ, waardoor wij de bedrijfsnaam op 14 maart 2003 officieel hebben aangepast in BWZ Verhuur B.V.

Het bedrijf is gestart in een huurloods aan de Rederijweg in Oosterhout met een totale oppervlakte van 160 m2. Dit werd als snel te klein. Op 1 juli 1998 zijn wij verhuisd naar de Mechelaarstraat in Oosterhout. Daar hadden wij – na uitbreiding – de beschikking over ongeveer 6.000 m2 grondoppervlakte.

Door uitbreiding van de verhuurvloot werd het ook aan de Mechelaarstraat te klein. Wij zijn op 6 juni 2017 verhuisd naar een nieuw pand aan de Muntstraat 6 in Oosterhout. Hier hebben wij de beschikking over 9.100 m2 grondoppervlakte.

Verhuur aanbod

In de loop der jaren is onze aanbod flink uitgebreid. Wij verhuren steigermaterieel, zowel tube-lock steiger als Layher systeemsteiger (all-round en Blitz) en voor de kleinere klus aluminium rolsteiger (Layher).

Tevens verhuren wij diverse ander materieel, zoals randbeveiliging, containers, units, schaftwagens, bouwliften, hoogwerkers, klimmaterieel, bouwmachines, elektrisch (hand) gereedschap, aggregaten, compressoren en ondersteuningsmaterieel.

Een totaalpakket voor de bouw en aanverwante bedrijven en uiteraard voor de thuisklusser.

Onze verhuuraanbod is duidelijk (rood) gemerkt, zodat ze samen met eigen materieel ingezet kunnen worden.

Transport

Het gehuurde materieel kunnen wij desgewenst op de bouwplaats leveren en ophalen. Wij hebben de beschikking over 2 vrachtwagens (met aanhanger) met beiden een (42/tons)laadkraan. Daarnaast kunnen wij met een kleine bakwagen of bus ook klein materieel bezorgen.

Montage en Demontage

Wij kunnen voor u ook de montage en demontage van steigers en liften verzorgen. Wij hebben een aantal steigerbouwers en monteurs in dienst en werken tevens samen met erkende steigerbouwers.